Milanovic Djordje

Rodjen sam 05.novembra 1947.godine u mestu Vrba kod Kraljeva. Osnovnu skolu sam pohadjao u mestu rodjenja a srednje obrazovanje zavrsio sam u Kraljevu. Vojni rok sam odsluzio u republici Hrvatskoj grad Pula u struci kao radarski osmatrac.
Radna iskustva sam sticao u "Montaza" Beograd, "Toplana" Kraljevo, "Energoprojekt" Libijska Dzamahirija.
U braku sa suprugom Borjankom imam cerku Dianu.

Pravoslavne sam veroispovesti. Kucni zastitnik kojeg slavimo je Sveti Velikomucenik Georgije.
Hobi: Kao decak svirao sam gitaru, sto cesto zna da bude itekako korisno. To je ujedno i nesto sto pored prakticnog pucanja (IPSC), lova, racunara i slusanja muzike najvise volim da radim.
I onda me misli ponovo vrate u proslost, jer si samo ti uvek i na svakom koraku mogla da me razumes, i opet iznova svaki put dajes mi snagu da idem dalje. Mnogo mi nedostajes. Nedostaju mi nasa jutra i ispijanje jutarnje kafe, nedostaje mi tvoj glas, smeh. Nedostaju mi dani srece ... nedostajes i uvek ce tako biti ... Naucila si me mnogo cemu, ali najtezu lekciju si ostavila da naucim sam. A to je ... kako da zivim bez tebe ...?! Svi mi kazu izdrzi ... Niko ne kaze kako ...? Vreme ne leci. Bol ne prolazi samo se naviknes. Cutis ... Trpis ... I tako prodje jos jedan dan bez tebe. Znam da neces doci ali ja te ipak cekam. I cekam ... Lutam ... Mozda i ti lutas, pa cemo se negde sresti.